Jäseninfo

JÄSENMAKSUT 2018
 
Seniori 57€ (yli 18-vuotiaat)
Juniori 50€ (juniori vielä sen vuoden ajan kun täyttää 18v.)
Senioriperhejäsen 31€
Junioriperhejäsen 27,50€
Kannatusjäsen 10€
 
Perhejäseneksi voi liittyä silloin kun perheessä (samassa osoitteessa) on jo yksi täyden jäsenmaksun maksanut seniori tai juniori.
 
Kannatusjäsen voi olla minkä ikäinen tahansa. Kannatusjäsenellä ei ole SRL:n etuja. Kannatusjäsen voi osallistua seuran toimintaan ja hyötyä joistain seuran eduista.
 
JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Ilmoita jäsensihteerillemme Ella Rengolle ella.renko@gmail.com nimesi, osoitteesi ja henkilötunnuksesi, niin sinut lisätään rekisteriin. Lasku tulee liitosta reilun viikon kuluttua tai vaihtoehtoisesti lähetämme laskun sinulle suoraan sähköpostilla. Jos olet kuulunut aiemmin johonkin muuhun ratsastusseuraan, ilmoita myös id-numerosi (numerosarja jäsenkortin takana), niin esim. merkkisuoritus- ja muut tietosi tulevat myös uuteen jäsenkorttiin vaikka seura vaihtuukin. Ilmoita lisäksi sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat tiedotuslistallemme.
Muista! Ennen laskun maksamista tarkista, että jäsenlajisi on varmasti merkattu oikein.
 

JÄSENEDUT 2018
 
 
Ratsastajainliitolla on myös vapaaehtoinen lisävakuutus josta tulee lasku automaattisesti jäsenkortin mukana. Jos et halua lisävakuutusta jätät vain ko. laskun maksamatta. Tietoa lisävakuutuksesta ja liiton jäseneduista löydät osoitteesta
https://www.ratsastus.fi/jäsenedut

Lisäksi kilpailijan täytyy huolehtia siitä, että hevonen löytyy Kipan rekisteristä jotta kilpailuun ilmoittautuminen onnistuu.
Lisätietoa kilpailuluvista –ja tasoista https://www.ratsastus.fi/kilpailut

 

 

 

Yhteystiedot

HelaRatsastajat helaratsastajat@gmail.com